RO.MEGA - jocuri de strategie şi teme inedite pentru jocuri pe PC, autor Mihai Grecu

Această carte, rodul unei pasiuni vechi de 35 de ani, prezintă 41 de jocuri inedite prin care oamenii să devină mai competitivi pentru viaţă (unul din primele jocuri – “Competiţia”, s-a clasat pe locul 1 la ediţia din 1987 a concursului naţional organizat de Revista “Ştiinţă şi Tehnică”). Până când aceste jocuri vor apare pe piaţă, cei interesaţi îşi pot manufactura singuri tabla şi piesele de joc, cu costuri minime. Piesele de la câteva jocuri se pot folosi pentru aproape toate celelalte (la numai 2 jucători, fiecare va juca cu piese de două – trei culori).
Fiecare joc are şi o denumire particularizată, care îl defineşte. Prezentarea jocurilor se face în ordinea alfabetică a denumirilor specifice. Cartea are 2 capitole. În primul capitol sunt prezentate jocuri strategice de societate (minimum doi jucători), care se desfăşoară pe o tablă în 3 culori (cu latura de 7 căsuţe) cu căsuţe hexagonale regulate. În capitolul II prezint 44 idei de jocuri pentru PC, pentru cei pasionaţi de programare în limbaje specifice sau pentru firme de profil interesate să le transpună.

Autorul

ISBN 978-606-671-319-1

Plata se realizează prin SMS.

Achiziţionarea volumului se realizează de aici

Autor: Mihai Grecu.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>