Opriţi plăcerea la domnu’ – Valentin Verzeanu

Realizator al cunoscutei emisiuni TV “Reflector”, Valentin Verzeanu a avut îndrăzneala de a fugi din ţară în timpul regimului comunist, devenind, după peripeţii povestite cu har, colaborator al postului de Radio “Vocea Americii” şi al publicaţiilor româneşti din diasporă.

Valentin Verzeanu este un bun cunoscător al culiselor presei, atât cea oficială, a regimului comunist de la Bucureşti, cât şi al publicaţiilor exilului. După Revoluţie, a urmărit critic mediul politic şi al audiovizualului românesc, punctele sale de vedere asupra acestora fiind împărtăşite în această carte, aflată la a doua ediţie, mult îmbogăţită faţă de prima.

ISBN 978-606-92097-3-8

Descarcă ediţia online – varianta gratuită – a romanului “Opriţi plăcerea la domnu’ de Valentin Verzeanu

Cu detaşarea pe care ţi-o dă trecerea timpului şi cu mult haz, bogata experienţă jurnalistică a fost aşternută pe hârtie. A rezultat astfel un amplu volum memorialistic. Cum se realizau emisiunile la radio şi la televiziune, ce presupunea „munca de teren”, care era atmosfera din redacţia economică a Televiziunii Române, „schimburile de experienţă” în „ţările frăţeşti”, relaţiile cu colegii, cu partidul, cu „Tovarăşul”, experienţa de peste ocean, diferenţele dintre presa de la Bucureşti şi cea din lumea liberă – toate acestea şi multe altele se regăsesc în volumul de memorii scris de domnul Valentin Verzeanu” (Scînteia 12.06.2009 – suplimentul Jurnalului Naţional, DE-ALE GAZETĂRIEI).

Din cele peste 400 de pagini ale cărţii, autorul ne pune la dispoziţie, spre lecturare liberă, aici, peste 20 de pagini- fragment, spre “gustărică”. Varianta full poate fi procurată, cu plata prin SMS, din interiorul Sălii de Lectură.